Turistbusser

Børnehavekørsel

Tryg børnehavekørsel

Står I mangler børnehavekørsel, har Lyngby Turistfart busserne, der kan bringe jer trygt frem og tilbage til børnehaven.

Vi har i mange år transporteret børnehaver rundt i det ganske, danske land. Derfor har vores professionelle chauffører stor erfaring med kørsel til lejrskoler, skovbørnehaver og lignende, og vi har forståelse for, at ikke alle børn er ens. Vores chauffører er imødekommende overfor både børn og voksne. Og de vil, som følge af deres mangeårige erfaring i bussen, kunne bidrage til at bustransporten med børnehaven bliver en positiv oplevelse for alle deltagere.

Sikkerhed i top

Inden børnehavekørslen sikrer chaufføren altid, at busserne er rengjorte og indbydende samt sikkerhedsmæssigt i top. Han sørger også for, at der er styr på aftaler, guider, forplejning m.m.
Involverer børnehavekørslen færgetransport, sørger vi naturligvis for, at I er fremme til tiden.

Hjemme på kontoret overvåges busserne via vores satellitovervågningssystem hele vejen indtil børnehaven har nået sit bestemmelsessted. Dette er jeres garanti for, at alting kører efter forskrifterne. Skulle der mod forventning opstå en uforudset hændelse, tager vi aktion på stedet.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Persontransport

Kvalitet i top

Når du vælger Lyngby Turistfart, til at tage sig af din børnehavekørsel, er du garanteret, at service og kvalitet er helt i top. Vi har kørt børnehaver i bus, i ind- og udland, siden 1946. Og det er en mærkesag for os, at bustransporten med børnehaven bliver en stor og positiv oplevelse for alle.

Konkurrencedygtige priser

Hos Lyngby Turistfart har vi konkurrencedygtige priser. Det betyder, at du får valuta for pengene og ikke kommer til at betale for meget. Naturligvis uden at du af den grund kommer til at gå på kompromis med kvaliteten af din kørsel. Vi kan altid udfærdige et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne. De kan besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. De kan også hjælpe med et uforpligtende tilbud på børnehavekørsel. Så ring til os på 45 87 01 11, så er du så godt som kørende.