Handicapkørsel

Vi sørger for sikker og tryg kørsel i forbindelse med alle former for handicapbefordring. Vi råder over en vognpark af liftbusser og kører primært handicapkørsel i København. Du kan også leje vores busser til en udflugt til Jylland eller en tur uden for landets grænser.

Vi kan tilbyde handicapkørsel i liftbus med plads til 10 kørestole og 20 bussæder. Vores minibusser og turistbusser har alt nødvendigt udstyr såsom lift-, bespændingsmuligheder mv.

Handicapkørslen tilbydes alle ugens dage, hele døgnet.

Sikkerhed og komfort i fokus

Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er styr på sikkerheden og komforten, så du og dine passagerer kan slappe af på turen. Alle vores busser serviceres og kontrolleres derfor både på vores eget værksted og på autoriseret værksted. På den måde er vi altid sikre på, at de lever op til gældende krav og er fuldt funktionsdygtige. Desuden gennemgår vores chauffører checklister, før de kører ud med en bus. Derfor er vi altid helt sikre på, alt er i orden.

Fleksible og erfarne chauffører

Vi sætter både præcision og fleksibilitet højt, når vi kører. Når vi kører med kørestolsbrugere og dårligt gående passagerer, lægger vi vægt på at være fleksible. Og vores chauffører kan altid springe til og assistere, når der er behov for det.

De af vores chauffører, der kører med handicappede passagerer, har alle stor erfaring. De har fuldstændig styr på udstyr og løfteteknik. Derfor kan du trygt læne dig tilbage i sædet og slappe af, når du kører med os.

Vi kender København

Vi kører for både private, virksomheder og offentlige institutioner, som for eksempel plejehjem, børnehaver, skoler, foreninger og klubber.

Vi har med andre ord stor erfaring med at køre i både København og Nordsjælland. Derfor har vi den fornødne viden om krav, regler og trafikforhold, så du og dine medpassagerer er sikret komfortabel kørsel.

Vi er naturligvis medlem af Dansk PersonTransport