Handicapkørsel

Vi sørger for sikker og tryg kørsel i forbindelse med alle former for handicapbefordring. Vi råder over en vognpark af liftbusser og kører primært handicapkørsel i København – men vores busser kan også lejes til en udflugt til Jylland eller en tur uden for landets grænser.

Vi kan tilbyde handicapkørsel i liftbus med plads til 10 kørestole og 20 bussæder. Vores minibusser og turistbusser har alt nødvendigt udstyr såsom lift-, bespændingsmuligheder mv.

Handicapkørslen tilbydes alle ugens dage, hele døgnet.

Sikkerhed og komfort i fokus

Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er styr på sikkerheden og komforten, så du og dine passagerer kan slappe af på turen. Alle vores busser serviceres og kontrolleres derfor både på vores eget værksted og på autoriseret værksted. På den måde er vi altid sikre på, at de lever op til gældende krav og er fuldt funktionsdygtige. Desuden gennemgår vores chauffører checklister, før de kører ud med en bus, så vi er helt sikre på, alt er i orden.

Fleksible og erfarne chauffører

Vi sætter både præcision og fleksibilitet højt, når vi kører. Når vi kører med kørestolsbrugere og dårligt gående passagerer, lægger vi vægt på at være fleksible – og vi lægger vægt på, at vores chauffører kan springe til og assistere, når der er behov for det.

De af vores chauffører, der kører med handicappede passagerer, har alle stor erfaring. De har fuldstændig styr på udstyr og løfteteknik, så du kan trygt læne dig tilbage i sædet og slappe af, når du kører med os.

Mange ture i København

Vi kører for både private, virksomheder og offentlige institutioner, som for eksempel plejehjem, børnehaver, skoler, foreninger og klubber.

Vi har med andre ord stor erfaring med at køre i København og Nordsjælland og kender de krav, regler og trafikforhold, det er nødvendige for at kunne sørge for sikker og komfortabel kørsel i Hovedstadsområdet.