Turistbus

Alle turistbusser er super komfortable og moderne

Vores samlede flåde af turistbusser, herunder mini-, VIP- og turistbusser omfatter køretøjer med plads fra 10-80 personer. Vores eksklusive turistbusser er alle velindrettede og opfylder de strengeste miljøkrav. Vores turistbusser har:

•        Hvilestole med sikkerhedsseler
•        Klapborde eller konferenceborde
•        Wi-Fi med gratis internet i DK
•        Aircondition
•        Minikøkken eller kaffemaskine
•        DVD- og CD-afspiller
•        GPS
•        Toilet (med få undtagelser)

Kørsel i Danmark og udlandet med turistbus

Vi kører både lokalt og internationalt. Uanset om du skal bruge en turistbus til en udflugt i København/Nordsjælland eller skal arrangere en tur ned gennem Europa, så er vi klar med erfarne chauffører og busser, der passer til formålet!

Vi har erfaringen, netværket og den rette know-how til at planlægge og afvikle både turen lige rundt om hjørnet og til den fjerneste krog af verden. Vi samarbejder med en lang række udenlandske busselskaber, hvilket gør os i stand til at gennemføre lange ture på tværs af flere landegrænser.

Fokus på sikkerhed og miljø

Hos Lyngby Turistfart opfylder vores turistbusser alle krav for sikker og miljørigtig kørsel. Vi tager køre-/hviletider seriøst og sørger for, at vores chauffører overholder dem til punkt og prikke. Vi lægger vægt på, vores chauffører altid er friske og veludhvilede under kørslen.

Vores turistbusser opfylder miljønormerne Euro5 eller Euro6, og alle vores chauffører har været på kursus i energibesparende kørsel.

Turistbusser til flere formål

En turistbus er den perfekte løsning til både turistfart, ferier og mindre udflugter. Bustransport gør rejsen bekvem for alle passagerer. I kan slappe af, følges ad, dele oplevelserne undervejs og komme friske frem til destinationen. Der er derudover også noget eksklusivt ved at lægge bilnøglerne derhjemme og stige om bord som passager i stedet.

Vi finder den ideelle bus til jer alt efter antal passagerer og formålet med turen. Skal der være plads til samtaler og arbejde rundt om bordet, eller skal der være mulighed for at hvile sig. Vores personale og chauffører er veluddannede, har mange års erfaring og ønsker samtidig at give alle passagerer en god og behagelig rejse.

Vi er medlem af Dansk PersonTransport