Luksus bus

Bus og turistkørsel i København

Lyngby Turistfart har mange års erfaring med bus og turistkørsel i og omkring København. Vi har erfarne chauffører, og busser af høj standard, der sikrer, at du og dine medpassagerer får en behagelig og hyggelig bustur.

Vores busser kan bookes til både kortere ture og af længere varighed. Og hvis I skal på en heldagstur, kan vi også tilbyde forplejning ombord på bussen.

Du kan bestille bus og turistkørsel i København ved at ringe til os på telefon 45 87 01 11.

Kom sikkert frem og tilbage

Med Lyngby Turistfart sørger vores erfarne og servicemindede chauffører for at I kommer sikkert frem og tilbage. Vi tager hensyn til behovene fra vores kunder og sørger for at alle føler sig velkomne. Dette gør vi ved at være velforberedte før enhver turistkørsel.

Hos Lyngby Turistfart opfylder vi naturligvis gældende krav for sikker og miljørigtig kørsel. Vi tager køre-/hviletider seriøst og det er et krav, at vores chauffører overholder dem alle til punkt og prikke. Vi lægger vægt på, vores chauffører er friske og veludhvilede under kørslen.

Vores turistbusser opfylder miljønormerne Euro5 eller Euro6, og alle vores chauffører har været på kursus i energibesparende kørsel.

Seværdigheder i København

København har mange skønne seværdigheder og oplevelser at byde på. Vi giver turisterne en oplevelsesrig turistkørsel rundt i og omkring København. Med en turistbus kommer du nemt og bekvemt rundt i denne gamle by. Du skal blot læne dig tilbage og nyde turen, så sørger vi for resten.

Bestil turistkørsel i København

Ønsker du at høre mere om mulighederne for turistkørsel i eller omkring København? Så ring til os på telefon 45 87 01 11 eller skriv til os på info@lyngbyturistfart.dk. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og bestille turistkørsel for jer.

Vi er medlem af Dansk PersonTransport

Vi ser frem til at høre fra dig.