Lej en bus

Lej en bus hos Lyngby Turistfart – et busselskab som er kendt for at have styr på detaljen. Vores store og faste kundekreds lægger trygt ansvaret i vores hænder og nyder godt af den mangeårige know-how vi har på området inden for transportopgaver.

Vil du have et tilbud på leje af bus? Så ring til os på telefon 45 87 01 11 og få et uforpligtende tilbud.

En bus til ethvert behov

Med 24 eksklusive busser kan vi tilbyde bustyper til de fleste behov. Vi tilbyder leje af busser som har pladser fra 16-78 personer og er alle velindrettede. I busserne finder du derfor bl.a. klapborde eller konferenceborde, gratis Wi-Fi, aircondition, minikøkken eller kaffemaskine, toilet m.v.

Alle vore busser overholder de strengeste miljøkrav.

Leje af bus med chauffør

Lyngby Turistfart tilbyder leje af busser til både private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi har stor er erfaring med eksempelvis leje af busser til kongresser, skole- og børnehavekørsel, handicapkørsel, turistkørsel, udflugter og meget andet. Med Lyngby Turistfart og vores erfarne chauffører er transporten i sikre hænder.

Få et tilbud på leje af bus

Ønsker du et tilbud på leje af en bus med chauffør? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til dit arrangement. Kontakt os endelig og lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på telefon 45 87 01 11 eller skriv en e-mail til os på info@lyngbyturistfart.dk. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.