Lej en bus

Lej en bus hos Lyngby Turistfart – et busselskab som er kendt for at have styr på detaljen.

Det kan som regel altid betale sig at leje en bus, hvis I er mange, der skal følges fra et sted til et andet. Hvis du har en stor gruppe mennesker, kan det være mere omkostningseffektivt at leje en bus i stedet for at lade alle transportere sig individuelt. Dette kan reducere omkostningerne ved brændstof, parkering og køretøjers vedligeholdelse.

Ligeledes er en bus ideel til transport af større grupper, såsom skoleudflugter, sportsbegivenheder, virksomhedsudflugter eller familiebegivenheder. Alle kan rejse sammen, hvilket skaber en samlet oplevelse og mulighed for social interaktion.

Der er også miljømæssige fordele ved leje af bus. Ved at samle en stor gruppe mennesker i en bus, i stedet for at have flere individuelle køretøjer på vejene, kan du bidrage til at reducere trafikbelastningen og udledningen af drivhusgasser, hvilket er mere miljøvenligt.

Vores store og faste kundekreds lægger trygt ansvaret i vores hænder og nyder godt af den mangeårige know-how, vi har på området inden for busudlejning og transportopgaver.

Vil du have et tilbud på leje af bus med chauffør? Så ring til os på telefon 45 87 01 11 og få et uforpligtende tilbud.

Leje af bus til ethvert behov

Med 24 eksklusive busser kan vi tilbyde bustyper til de fleste behov. Vi tilbyder leje af busser med plads til 16-78 personer, og de er alle velindrettede. I busserne finder du derfor bl.a. konferenceborde, gratis Wi-Fi, aircondition, minikøkken eller kaffemaskine, toilet m.v.

Vi har mange års erfaring

Lyngby Turistfart A/S er et velrenommeret busselskab med utallige kilometer i bagagen. Vi har eksisteret siden 1947, og alle vores chauffører er veluddannede og dygtige. De er tillige imødekommende og kan håndtere alle typer kørsler. Det betyder, at du og dit selskab kan være sikre på, at komme trygt og behageligt frem til jeres destination.

Og vi er naturligvis medlem af Dansk PersonTransport

Vi tager hensyn til miljøet

Alle vores busser overholder de strengeste miljøkrav. Det er vigtigt for os at tage hensyn til miljøet og kunne tilbyde miljøvenlig busudlejning, så derfor sender vi bl.a. alle vores chauffører på kursus i energibesparende kørsel, og vi holder nøje øje med vores CO2-regnskab. CO2-udslippet reduceres med op til 65 % sammenlignet med transport i personbil, og vi er derfor med til at værne om miljøet.

Lej en bus – til private og erhverv

Lyngby Turistfart tilbyder leje af busser til både private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi har stor erfaring bl.a. med leje af busser til kongresser, skole- og børnehavekørsel, handicapkørsel, turistkørsel, udflugter og meget andet. Med Lyngby Turistfart og vores erfarne chauffører er transporten i sikre hænder.

Og vores buschauffører er veluddannede og imødekommende uanset om de skal køre med børnehaven eller plejehjemmet.

En bustur med god service

Vi tilbyder selvfølgelig stor komfort ombord på alle vores forskellige busser, uanset om det er luksus minibusser, VIP busser, handicapbusser, dobbeltdækkere eller andet. Derudover tilbyder vi også forplejning undervejs, hvis det er ønsket. Det er vigtigt for os, at vores gæster og passagerer føler sig godt tilpas og får tilbudt god service. Derfor er det muligt at tilkøbe mad og drikke undervejs, der både kan bestå i morgenmad, frokost, salat og diverse drikkevarer som øl, sodavand og kaffe.

Er der noget, der skal fejres, så sætter vi champagnen på køl. Ønsker I en frokostpause undervejs i smukke omgivelser, kan vi også arrangere dette. Vi ønsker at give den bedste service og komfort til både vores faste kunder og de nye, der kommer til.

Vi overholder køre-/hviletider

Hos Lyngby Turistfart tager vi køre/hviletidsregler seriøst, og de overholdes til punkt og prikke. En frisk, veloplagt og udhvilet chauffør er i sidste ende din sikkerhed for en god og tryg køretur, der har de fornødne ressourcer til at gøre køreturen til mere end blot en køretur.

Lej en bus – få et tilbud

Ønsker du et tilbud på leje af en bus med chauffør? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til dit arrangement. Kontakt os endelig og lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på telefon 45 87 01 11 eller skriv en e-mail til os på info@lyngbyturistfart.dk. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse angående busudlejning.