Liftbusser

Liftbusser

Indretningen i vores liftbusser er fleksibel, men med plads til max. 9 i almindelig kørestol samt 20 siddende passagerer herudover.

  • Sædeantal: 43/20+9 i alm. kørestole
  • Toilet: Ja
  • Køkken: Ja
  • Aircondition: Ja
  • Gratis trådløs internet: Ja “i dk”
  • DVD: Ja
  • Digital tv: Ja
  • 220V: Ja
Liftbusser til ethvert selskab og formål

Uanset hvor mange I skal afsted, og hvor I skal hen, kan vi hos Lyngby Turistfart hjælpe. Med mange forskellige typer liftbusser, kan vi altid finde en liftbus, der passer præcis til dit og dit selskabs behov. Så uanset om I er mange, der skal afsted, eller I blot er et lille selskab, har vi liftbussen, der passer perfekt til behovet. Og skal I på en længere køretur, så kan vi naturligvis tilbyde forplejning til passagererne.

Liftbusser og chauffører med mange års erfaring

Hos Lyngby Turistfart har vores chauffører mange års erfaring indenfor kørsel med kørestolsbrugere, både i forhold til kortere ture til og fra forskellige destinationer, men også i forhold til længere udflugter rundt i hele Danmark. Alle vores chauffører har naturligvis erfaring nok til at kunne assistere med sikkerheden for kørestolsbrugerne.

Vi er medlem af Dansk PersonTransport

Moderne liftbusser med god bekvemmelighed

Liftbusser findes i mange størrelser og modeller. En liftbus er ikke nødvendigvis en lille bus, men også større luksusbusser findes med tilgængelig lift, så kørestolsbrugere har nem adgang til bussen.

Vores busser er alle moderne og er ekviperet med forskellige bekvemmeligheder som fx aircondition, køleskab, internet mm., så vores passagerer kan nyde en tur ud i det grønne med vores chauffører bag rattet.

God plads i liftbusserne og flinke chauffører

​Hos Lyngby Turistfart gør vi alt for at leve op til alles behov. Derfor er vores liftbusser godt indrettede, så
der er god plads til alle, når I skal ud på en længere køretur.

Vores chauffører er flinke og imødekommende, så alle passagerer føler sig godt taget imod og velkomne under hele køreturen.

Vi respekterer køre-/hviletider

Hos Lyngby Turistfart tager vi køre-/hviletidsregler alvorligt, og de overholdes altid til punkt og prikke. En frisk, veloplagt og udhvilet chauffør, der har de fornødne ressourcer til at gøre køreturen til mere end blot en køretur, er i sidste ende din sikkerhed for en god og tryg køretur i vores liftbusser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til kørsel med liftbus eller har du brug for et tilbud, så skriv eller ring til os på 45 87 01 11.