Luksus bus

TURISTBUS KØBENHAVN

Søger du turistbus København, og ønsker du en bus af høj standard, er du kommet til det rette sted. I Lyngby Turistfart har vi en stor flåde af moderne turistbusser, og vi tilbyder spændende ture i København og øvrige Danmark.

Du ser sikkert vores turistbusser rundt omkring i København, og vi er kendt for vores høje standard. Alle vores chauffører er erfarne, og vores turistbusser i København er eksklusive og sikre. Derfor er du og dine medpassagerer sikret en komfortabel og dejlig bustur.

Uanset hvor længe du skal bruge en turistbus i København, kan vi hjælpe dig. Vi kører naturligvis også udenfor København, ligesom du kan krydse grænser i vores turistbusser. Busserne kan bookes i kortere eller længere perioder, og vi tilbyder også forplejning ombord.

TURISTBUS KØBENHAVN, DER BRINGER DIG TRYGT FREM

Vores erfarne chauffører ved, hvordan man gebærder sig i trafikken, og de er servicemindede og imødekommende. Vi har forståelse for forskellige kunders forskellige behov, og vi sørger for, at alle passagerer føler sig godt behandlet. Det gør vi bl.a. ved at planlægge alle kørsler grundigt, inden de foretages.

Derudover opfylder vi alle gældende krav for miljørigtig og sikker kørsel. Køre- og hviletider tages seriøst, og det er et ufravigeligt krav, at vores chauffører overholder dem. Det er alfa omega for os, at vores chauffører er friske og veludhvilede, når de transporterer dig og dine medpassagerer.

Vores turistbusser lever naturligvis op til miljønormerne Euro5 eller Euro6. Og alle vores chauffører har desuden deltaget i kursus i energibesparende kørsel.

SE SEVÆRDIGHEDER I KØBENHAVN FRA VORES TURISTBUS

Vi har hele tiden turistbusser kørende i København, og vi kender alle de mange seværdigheder, byen byder på. Derfor kan vi give dig og dit selskab en oplevelse ud over det sædvanlige. Og vi kan både tilbyde forplejning i bussen, ligesom vi kan anbefale gode spisesteder i byen.

Med en turistbus i København kommer du nemt og bekvemt rundt i vores gamle hovedstad. Du kan blot læne dig tilbage i turistbussen og nyde køreturen, så tager vi os af resten.

Og har du brug for input til en dejlig dag i København så sig til, vi alle de bedste seværdigheder. Vi sammensætter gerne en dejlig dag til dig og dit selskab. Turen kan sammensættes helt efter jeres ønsker, og kan fx gå til Tivoli, Den Lille Havfrue og Amalienborg ligesom vi naturligvis også kan køre til seværdigheder andre steder i landet.

BESTIL TURISTBUS I KØBENHAVN

Vil du høre mere om mulighederne for at booke en turistbus København, eller skal vi planlægge en dejlig dag til dit selskab og dig, så kontakt os på telefon 45 87 01 11.
Du kan også sende os en mail på info@lyngbyturistfart.dk.
Vi sidder klar til at rådgive og booke en turistbus til dig.

Vi er medlem af Dansk PersonTransport

Vi glæder os til at køre med dig.