Lyngby turistfart

Firmakørsel

Lyngby Turistfart tilbyder forskellige former for firmakørsel i hele landet og resten af Europa. Vi har den fornødne erfaring til at kunne skræddersy en løsning, som giver jer den bedst mulige oplevelse.

Ring til os på telefon 45 87 01 11 – vi vil meget høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med jeres firmakørsel.

Dygtige chauffører

Vores chauffører har alle mange kilometer på vejen med i bagagen. De er professionelle og imødekommende, og så har de stort kendskab til de danske veje. Så uanset hvor din firmakørsel går hen, er du i trygge og kompetente hænder.

Pålideligt busfirma

Vi har kørt bus i både ind- og udland siden 1946, så vi ved hvad der skal til, for at sikre vores kunder den gode oplevelse. Med firmakørsel fra Lyngby Turistfart får I en rutineret chauffør der sørger for, at bussen er ren, indbydende og sikkerhedsmæssigt i top før turen.

Professionel kørsel

Hos Lyngby Turistfart vægter vi præcision og fleksibilitet højt. Derfor kan I trygt regne med, at vores chauffører har styr på detaljerne. Så du og dine kolleger kan slappe af og nyde jeres kørslen. Uanset hvor jeres selskab skal hen, sørger vores chauffør for at checke op på aftaler, forplejning, færger, guider m.v.

Hvis der skulle ske noget uforudset er vores busser koblet til et satellitovervågningssystem hvilket bevirker, at vi kan handle hurtigt og effektivt.

Vi er naturligvis medlem af Dansk PersonTransport

Få et tilbud på firmakørsel

Vil du have et tilbud på firmakørsel? Du kan sende os en e-mail på info@lyngbyturistfart.dk eller ringe til os på telefon 45 87 01 11.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.