Sikkerhed og miljø

Sikker kørsel til dig og dine

Hos Lyngby Turistfart opfylder vi alle krav for sikker og effektiv service og buskørsel, så du kan læne dig tilbage og nyde turen.

Vi prioriterer sikker kørsel højt. Derfor er alle vores chauffører veluddannede, og vores respekt for køre/hviletider er din garanti for sikker kørsel, både til nær og fjern.

Alle vores busser er moderne og skånsomme for miljøet.  Derfor reduceres CO2-udslippet med op til 65 % sammenlignet med transport i personbil, og vi er derfor med til at værne om miljøet.

Vi tager køre-/hviletider seriøst

Hos Lyngby Turistfart tager vi køre/hviletidsregler seriøst, og de overholdes til punkt og prikke. En frisk, veloplagt og udhvilet chauffør er i sidste ende din sikkerhed for en god og tryg køretur, der har de fornødne ressourcer til at gøre køreturen til mere end blot en køretur.

Høj kvalitetskontrol

Vores busser serviceres og kvalitetskontrolleres både på vores eget moderne værksted og på autoriseret værksted, så vi altid er helt sikre på, at de er helt sikre og fuldt funktionsdygtige. Alle vores chauffører gennemgår løbende checklister, så vi altid er helt sikre på, at alt bliver gennemgået og er i orden.

Miljøhensyn og CO2-regnskab

Vi gør alt for at tage hensyn til miljøet. Vores busser opfylder Euro5 eller Euro6 miljønormerne, ligesom alle chauffører har været på kursus i energibesparende kørsel.

CO2-udslippet reduceres med op til 65 % ved kørsel i bus sammenlignet med transport i personbil.*

*udregning baseret på Transportministeriets program ”tema 2010”

Kontakt os

Hos Lyngby Turistfart sidder vores erfarne medarbejdere klar til at sammensætte din næste bustur. De er klædt godt på til at rådgive dig grundigt, og vi kan naturligvis hurtigt udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Så kontakt os nu på 45 87 01 11 eller via mail, så er du så godt som kørende.