Buskørsel København
Luksus bus

Buskørsel København, Nordsjælland og resten af landet

Har du brug for pålidelig og erfaren buskørsel i og omkring København, så er Lyngby Turistfart det rette valg. Her sørger vores professionelle chauffører for, at I når behageligt og sikkert frem.

Ønsker du et tilbud på buskørsel Nordsjælland, København eller andetsteds? Så ring til os på telefon 45 87 01 11 – vi sidder klar til at tage imod dit opkald.

Buskørsel i København og Nordsjælland

Vil tilbyder buskørsel rundt til de mange oplevelser og seværdigheder i hovedstadsområdet. Her skal du blot læne dig tilbage og nyde turen, mens vi sørger for det praktiske, så du og dine passagerer kan slappe af.

En god oplevelse

Hos Lyngby Turistfart er vores buskørsel præget af en god og hyggelig atmosfære og vores erfarne chauffører ved hvad en fin service betyder. Vores 24 eksklusive turistbusser har pladser fra 16-78 personer, så vi har altid en bus der passer til det enkelte selskab. Busserne har bl.a. Wi-Fi, aircondition, toilet, minikøkken m.v.

Vi er medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport

Få et godt tilbud på buskørsel

På trods af den høje kvalitet og service holder vi prisen nede på et niveau, hvor alle kan være med. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på buskørsel til dit arrangement.

Ring til os på telefon 45 87 01 11 eller send os en e-mail på info@lyngbyturistfart.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på din bustransport.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.