Leje af minibus med chauffør

Minibusser

Lyngby Turistfart tilbyder leje af minibus – fra 10 personer – med chauffør. Vores minibusser indeholder køkkenfaciliteter, tv og gratis trådløst internet. Vi kører både kortere og længere busture i ind- og udland.

Lej en minibus med chauffør inkluderet i prisen

Skal du på udflugt eller til fest med familien eller vennerne? Eller står den på firmatur eller kongres med kollegerne? Så er vi klar til at køre dig og dit selskab sikkert ud og hjem. Vi hjælper dig med at finde den rette minibus til den bedste pris ved leje af minibus. Kontakt os med dato og destination – vi står klar til at hjælpe med at finde den bus, der passer til dine ønsker og behov.

Er i mange, der skal afsted?

Kør afsted i samlet flok og få en fælles start og god oplevelse sammen uden koordineringsbesvær ved leje af minibus. Vi kører jer gerne til alt fra teambuilding, fodboldkamp, koncert eller kør selv-ferie. Vi bringer dig og dine medpassagerer trygt frem og sikkert hjem igen. Hos Lyngby Turistfart udlejer vi komfortable minibusser fra 10 personer til konkurrencedygtige priser.

Nå frem på samme tid i komfortable rammer

Uanset hvor turen går hen, så giver en fælles bustur mulighed for socialt samvær og sikker transport frem og tilbage i rette tid. Vi ønsker at gøre din busleje nem og komfortabel, uanset hvor i landet eller udlandet I skal køres til. I får god siddekomfort med plads til bagagen, gratis wi-fi, mulighed for TV/DVD, adgang til køkkenfaciliteter og aircondition.

Kom sikkert frem i Danmark og Europa

Vores erfarne buschauffører tilbyder kørsel både inden for Danmarks grænser og internationalt. Vi har et bredt netværk af udenlandske busselskaber og kan fragte dig og dine gæster sikkert frem, selv hvis I skal krydse flere landegrænser undervejs på ruten.

Vi tager sikkerheden seriøst

Hos Lyngby Turistfart har vi konstant fokus på at overholde gældende sikkerhedskrav samt sikre behagelig og miljørigtig kørsel. Du og dine gæster kan derfor trygt sætte jer til rette i bussen og nyde busturen og komforten.

Sammen skåner vi miljøet

Vi udviser ansvar for miljøet og tilbyder miljøvenlig leje af bus. Alle vores minibusser overholder de strengeste miljøkrav, og vi fører løbende CO2-regnskab. Vi uddanner også vores chauffører i energibesparende kørsel. Når I vælger at leje en bus, og arrangere fælles bustransport frem for individuel transport, er I med til at begrænse CO2-udledningen og dermed mindske klimabelastningen.

Alle vores minibusser er med chauffører

Når du booker en minibus, har vi sørget for chaufføren til turen. Du og dine gæster kan blot læne jer tilbage og nyde turen, mens vores dygtige og erfarne chauffører sikrer, at I alle kommer trygt og sikkert frem til jeres destination. Uanset om turen går over Jylland, Fyn og København, eller til udlandet, så bringer vi dig og dit selskab sikkert frem og tilbage.

 • Sædeantal: Fra 10 personer
 • Toilet: Nej
 • Køkken: Ja
 • Aircondition: Ja
 • Gratis trådløst internet: Ja
 • DVD: Ja
 • Digital tv: Ja
 • 220V: Ja

Vi kører for alle og ved alle lejligheder

Vores minibusser kommer rundt i Danmark til typer arrangementer. Du kan leje minibusser både til erhverv og privat. Vi kører for f.eks.:

 • Virksomheder og offentlige myndigheders personale og gæster
 • Gæster til og fra kongresser
 • Børnehavebørn og skolebørn ved udflugter, svømmeundervisning mv.
 • Turister i forbindelse med sightseeing og transfer
 • Familier og vennegrupper ved udflugter, bryllupper og byture

Turistfart siden 1947

Lyngby Turistfart har gennem mere end 50 år varetaget kørsel for private og erhverv, og vi har mange års erfaring inden for branchen. Vores fornemste opgave er at sikre, at vores passagerer altid får en god oplevelse, der lever op til forventningerne.

Kontakt os og hør mere om leje af minibus

Uanset hvor turen går hen, og om det er familieudflugt, turistfart eller gæstekørsel, kan vi tilbyde kørsel til alle lejligheder og destinationer. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information.