Leje af minibus København

Leje af minibus København

Hos Lyngby Turistfart tilbyder vi leje af minibus i  København – fra 10 personer og opefter – med chauffør. Alle minibusser indeholder køkkenfaciliteter, TV og gratis trådløst internet. I kan ved Lyngby Turistfart både nyde korte og lange køreture, og vi kører jer både i ind- og udland.

Lej en minibus med chauffør inkluderet i prisen

Er det vennerne, du skal på udflugt med? Måske den årlige familietur? Eller skal I til konference med alle kollegaerne? Så står vi klar til at køre jer sikkert ud og hjem igen. Vi hjælper dig med leje af minibus i København til skarpe priser. Kontakt os med dato og destination så finder vi den minibus transport, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Er i mange, der skal afsted?

Kør afsted i samlet flok fra København er en minibus en god måde at få en fælles start på udflugten. Del de gode oplevelser i fællesskab og slip samtidig for koordineringsbesvær ved leje af minibus hos os. Uanset om I skal til koncert, fodboldkamp, konference eller på ferie, så kører vi jer med et smil. I kan være sikre på at komme godt frem og sikkert hjem igen. Vores komfortable minibus holder i København. 10 personers minibussen er et populært valg, og vi udlejer til konkurrencedygtige priser.

Nå frem på samme tid i komfortable rammer

En fælles tur i minibus i København, giver mulighed for socialt samvær, og samtidig får I sikker transport til tiden. Ved busleje hos os, tilbyder vi god siddekomfort med masser af plads til diverse bagage, mulighed for TV med DVD, gratis wi-fi, køkkenfaciliteter, aircondition og eventuel forplejning. Vi ønsker jer en behagelig og god tur, uanset hvor destinationen er – vi kører naturligvis over hele landet.

Kom sikkert frem med minibus i Danmark og Europa

Om vi kører inden for Danmarks smukke grænser, eller vi bevæger os til udlandet, er underordnet. Vi har erfarne buschauffører, og med vores brede netværk af udenlandske busselskaber, kan vi fragte jer sikkert frem, selv hvis vi skal krydse et par landegrænser undervejs.

Vi tager sikkerheden seriøst

Sikkerheden er vigtig i Lyngby Turistfart. Foruden at overholde alle sikkerhedskrav så stræber vi efter en behagelig og miljøvenlig kørsel. Vi synes, det er vigtigt, at du og dine gæster kan sætte jer trygt til rette i bussen og nyde komforten samt turen hele vejen til destinationen.

Vi er naturligvis medlem af Dansk PersonTransport

Sammen skåner vi miljøet

Vi tilbyder miljøvenlig leje af bus, da vi er ansvarsbevidste over for miljøet. Vi har løbende CO2-regnskab, og samtidig overholder alle busser de strengeste miljøkrav, så vi i fællesskab kan passe på naturen. Vores chauffører er uddannet i energibesparende kørsel, så når I vælger at leje en bus, er I med til at mindske klimabelastningen. En fælles bustransport begrænser CO2-udledningen langt mere, end hvis vi hver især tog vores personbil. Dermed kan vi i fællesskab være med til at sikre, at vi har en smuk natur at nyde på vores køreture længe endnu.

Alle vores minibusser er med chauffører

Vi sørger for chaufføren, når I booker en minibus. I kan alle læne jer trygt tilbage og nyde, at der er chauffør på jeres tur, som med mange års erfaring og god uddannelse, kan få jer sikkert frem til destinationen. For os er det underordnet, om turen går igennem det travle København, det smukke Fyn eller helt til de bjergrige alper. Vi skal nok sørge for, at I kommer sikkert frem.

 • Sædeantal: Minibus 10 personer og op
 • Toilet: Nej
 • Køkken: Ja
 • Aircondition: Ja
 • Gratis trådløst internet: Ja
 • DVD: Ja
 • Digital tv: Ja
 • 220V: Ja

Vi kører for alle og ved alle lejligheder

Lej minibus med chauffør til både firmamæssige sammenhænge og private formål. Vi sørger for, at vores minibusser kommer rundt i hele Danmark til alle typer af arrangementer. Vores kunder består eksempelvis af:

 • Virksomheder og offentlige myndigheders personale og gæster
 • Gæster til og fra kongresser
 • Børnehavebørn og skolebørn ved udflugter, svømmeundervisning mv.
 • Turister i forbindelse med sightseeing og transfer
 • Familier og vennegrupper ved udflugter, bryllupper og byture

Turistfart siden 1947

Lyngby Turistfart har gennem mere end 50 år varetaget kørsel for private og erhverv, og vi har mange års erfaring inden for branchen. Vores fornemste opgave er at sikre, at vores passagerer altid får en god oplevelse, der lever op til forventningerne.

Kontakt os og hør mere om leje af minibus

Uanset hvor turen går hen, og om det er den årlige familieudflugt, en turistfart eller forskellige former for gæstekørsel, kan vi køre til alle lejligheder og destinationer. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information.